ConvictionsDynamit & Gyllene Mix Fixa Ferrari -

Dan för dopparedan..

Imorgon smäller det! Då ska vi äta (läs: svulla i) julmat och julgodis, och öppna de där paketen som ligger och väntar under granen.. Jisses, jag är som ett litet barn fortfarande! Får väl erkänna att vi klämt på paketen både en och tre gånger, syrran och jag, för att se om vi kan komma på vad som finns däri.. :) Idag drog jag och mamma till Kd för att försöka fixa de sista julklapparna. Precis före tio var vi där och vi trodde vi skulle vara hemma senast två, jo men visst.. Halv sex tror jag klockan var när vi kom innanför dörren hemma hos dem, men jäklar så skoj vi hade! Var länge sen jag skrattade så mycket under en hel dag, och jag får väl erkänna att ju mer klockan blev desto lägre blev humor-nivån..

Jag och Dynamit har naturligtvis laddat inför jul! Vi har busat, slappat och.. Ja, inte så mycket mer. Vi har kört några pass lydnad på gräsmattan, som vanligt, och så har jag varit sugen på att spåra. Naturligtvis har det blåst halv storm de dagarna jag tänkt åka och lägga, så jag har fått strunta i det. Imorgon har jag däremot tänkt dra med mig syrran och antingen lägga spår, kör ett pass uppletande med favvo-trasan eller också får Dynamit leta upp henne. Då blir Dynamit nöjd och trött, och vad kan väl vara en bättre början på en julafton än ett pass hundträning?!

Min syster har som sagt kommit hem och därmed också familjens ständiga fotograf. Stackaren får gå och fotografera dagarna i ända på allt vi tycker vi vill ha kort på.. Men så har hon ju också en mycket bättre kamera än min lilla skrutt! :)
Några bilder från dagarna som gått:

Dynamit hjälper "mormor" att sortera tvätt (läs: gömmer sitt ben)


Och provsmakar gärna strumporna som luktar sååå gott


Måttligt nöjd över att hans ben-gömställe inte visat sig vara så bra som han trodde..


Men han kommer igen och hittar nya gömställen!


Syrran kom på besök! Dynis tyckte det var jättekul men blev sååå trött att han höll på att gäspa käken ur led..


Sedan åkte vi till Somas och försökte ta lite julkort.
Försökte.












Efter att vi försökt ta lite julbilder framför Säffle's, just nu, enda snöhög tränade jag lite framför ishallen.
Sitt, stanna kvar.


Inkallning


Och så belöning!


De andra bilderna blev ännu mörkare tyvärr.. Efter detta stack vi hem till mamma och pappa för lite mat! Dynamit satt och höll kollen på mamma som lagade mat, fast får han säga det själv satt han nog och gjorde absolut ingenting..




En annan dag "lurade" jag hit syrran så hon kunde ta bilder när vi tränade. Det gick tyvärr inte så bra eftersom både hon och Dynis klagade på att det var kallt.. Hon frös om händerna och Dynamit frös om rumpan! Så det blev mest bus, men bus är också roligt och kan innebära lite träning det med!

Älskade luddet!


Belöning för helt okej inkallning


Sitter och väntar på nästa kommando


Inkallning var det tydligen igen, och snabbt går det!


Sitter och kikar på nått


Läggande under gång




Ställande under gång


Belöning!!


Min fina klump!


Luddet är sååå kul!








Som sagt, bilderna vi skulle använt till årets julkort blev inte så lyckade som jag hoppats. Sen orkade jag tyvärr inte redigera och fixa till dem heller.. Vi tackar iaf jättemycket för de vi fått och hoppas på att vi kommer igen nästa år och att vi då kan skicka ut ett tillbaka!! Nu ska jag och Dynamit fortsätta vänta och vänta och vänta till morgondagen, vi vill ha ett mjukt paket i år.. Eller iaf ett bidrag till kassan till det mjuka paketet. Emma vet precis vad jag menar.. ;)

God Jul på er allihop!
Kommentarer
Postat av: Angelica

Heej! Vilka härliga bilder på Dynamit =)

Ni får ha en ricktigt God Jul och så hoppas jag vi kan träna ihop snart igen! Kram från Dante med familj

2008-12-23 @ 23:50:09
URL: http://anjelickan.blogg.se/
Postat av: Emelie

God Jul bruden!

Hoppas du varit snäll så du får många paket ;)

Haha Dynamit ser inte jättenöjd ut på bilderna när du har spökat ut honom :P



A nu är de på tiden att vi shake some ass together!



massa kramar från storstadsbruttan *tsss

2008-12-24 @ 11:02:48
URL: http://emelieahgren.blogg.se/
Postat av: Emma

Vi håller tummarna för ett mjukt paket!! ;) Kul med bilder på er två snyggingar, Dynis verkar ha breddat sig lite fram. Kul! :D All din träning har gett resultat. Här hemma är det lite värre. Dundra har varit dålig av å till så hon har tappat både hull å muskler. :( men snart borde det vara slut på eländet så vi kan träna träna träna! God jul på er. kramar

2008-12-24 @ 19:09:04
URL: http://www.jackams.se
Postat av: anje

men så fina bilder! jag har inte ens orkat tänka tanken att ta julkort på min trollunge! haha..



tack för de fina orden, o det vore faktiskt skitbra om jag kunde ha nån att träna hundmöten med. o även annat. OCH även att babbla ikapp över en kopp kaffe.



stor julkram från oss tre!! :)

2008-12-25 @ 10:57:31
URL: http://toxico.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0