ConvictionsDynamit & Gyllene Mix Fixa Ferrari -

Vi njuter..

Av värmen och våren såklart! Dynis solar ikapp med grannarna på balkongen och sitter gärna i solväggen mest hela dan. Resten av tiden (sen sist jag orkade uppdatera..) har vi tagit många härliga långpromenader och kört små lydnadspass på olika ställen med varierande störning. Igår åkte vi ut till klubben för ett litet pass, det var inte igår! Dynis var tokglad och gick riktigt bra på slutet. Jag körde bara ett kort lydnadspass med mycket belöning, men han var verkligen på G och visade att han ville. Vilken plump jag har! ♥  Har börjat använda mig mer och mer av klickern i vår träning nu, och vilken skillnad det blivit! Den ligger alltid i fickan nu för tiden, och kom väl till användning på klubben, precis som i vardagen. Efter vårt pass tog vi bilen förbi en gammal grusgrop jag fick tips om, men den var ingen höjdare.. Två meter högt, max, inga högar kvar och inte vidare stor. Men nu vet vi ju det och behöver inte åka dit mer, och han fick rusa av sig lite iaf!
Förutom vår träning och långpromenaderna har vi spenderat en hel del tid vid grillen. Grillat är godast! Igår var vi ute och försökte få ihop lite aborrar, det är verkligen gott att grilla, men vi lyckades bara få en liten vi fick kasta i igen.. Ensam tjej i gänget var jag, men det var jag som fick ta av den från kroken. Fisk är tydligen äckligt att ta i.. Ja, det är allt bra konstigt.. ; ) Dynis var riktigt intresserad av fisken, men så fort han fick nosa på den tyckte han nog den verkade äcklig för då bara fnös han åt stackaren innan jag kastade i den..
Annars har det som sagt blivit en sjujäkla massa långpromenader, flera små lydnadspass, några spår (och de har gått helt OK!), lite "träning" med selen och mys i solen. Det enda som fattas nu är.. ja, just det ja! ; )

Snart är skolan slut för den här terminen, sommarlovet börjar, och livet leker! Jag och mamma har eventuellt några utställningar inplanerade som vi ska åka på (som åskådare) så hon får kika på sina GD's, och jag har börjat fundera på att följa med på en tripp norröver snart. DET vore minsann något det! Bo ute i skogen i en stuga, gå på långpromenader, grilla och dricka gott, och fäktas med myggen. Myggen kan väl iofs kvitta, men med vårt gäng kan det bli alla tiders ändå!

Vilket inlägg det blev idag! Men ett litet inlägg orkade jag iaf knåpa ihop, och det är ju inte fy skam..

Dynis solar:

inne..


sittandes ute..

och liggandes..


ja, t.o.m ståendes!


Dynis har lärt sig sitta fint!


Efter att vi hade rensat på mammas och pappas vind fick han en ny kompis: meet Mr Donald Duck! (Dynis var så trött att han nästan somnade sittandes..)


Jag älskar sommaren, men de här klarar jag mig faktiskt utan:



Nej, nu ska vi ut och ta kvällskissen. Imorgon har vi riktigt mycket att stå i!
Just det! Jag har varit sjuk också.. Nästan en hel vecka höll det i sig! Men nu har äntligen febern försvunnit och det är bara hostan kvar..
RSS 2.0