ConvictionsDynamit & Gyllene Mix Fixa Ferrari -

Vi lever!

Ojojoj så seg jag är.. Får skylla på att jag varken haft lust eller tid att blogga det senaste, det har verkligen gått i ett! Och har man en så "bra" uppkoppling som jag har, ja då har man inte alltid tid att sitta och krångla för att publicera ett inlägg..

Nåja! Vad har vi gjort då? Spårat har vi gjort ett par gånger! För det mesta har det gått helt OK, vissa gånger superduperbra och en gång helt åt.. ja.. Vi träffade Heidi & Andreas med hundar och Angelica & Tobias med Dante, och då visade sig Dynamit från sin allra sämsta spårsida! Efteråt försökte jag tänka ut varför och jag är ganska säker på att Dynis var alldeles för trött för att koncentrera sig. Dagen innan hade vi nämligen fått lite kvällsbesök av några av mina kompisar som stannade till långt in på natten. En av dem är helt galen i skrutten, så de två busade och levde rövare i flera timmar i sträck! Själv var jag också ganska trött, man är inte van att hålla igång till fyra-fem på morgonen längre.. ; ) Dagen efter, på själva spårdagen, fanns det bara bus och lek i huvudet på honom, men det var bara att ta nya tag! Spåren vi tagit efteråt har gått tusen gånger bättre, så det berodde förmodligen på trötthet.

Bilder på spårkungen som dagen till ära lämnat spårnäsan hemma..












Lydnaden har vi kommit igång med bättre igen också! Här hemma har vi kört mycket småpass och jag har klurat på hur jag kan förbättra mig och vara mer tydlig. Det är ju trots allt matten som gör fel när det går snett! Lite trix har det också blivit, Dynis har t.ex. äntligen lärt sig "sitta fint/sitta kanin"!! Han har inte klarat av det förut; trillat bakåt eller åt sidan eller också försökt ta stöd mot mig. Men nu sitter han så fint så! Faktum är att han kör sitt "trick" mest hela tiden nu, och sitter så lite när som helst..
På påskafton blev vi hembjudna till Heidi & Andreas med familj för ett pass lydnad och grillning, supertrevligt! Angelica & Tobias med Dante kom också ut, och vi började direkt med träningen. Dynis var ofokuserad och seg och det märks verkligen att vi tränat alldeles för lite med störning senaste månaderna. Då vill han mest av allt sitta och titta på och gotta sig i solen, hihi! Där har vi mycket att jobba med, men på slutet kändes det mycket bättre och jag tror att vi kommer komma bättre i form snart bara vi får till ordentliga träningspass med störning! : ) Efter träningen gick vi hem till familjen Herou och tände grillen, och efter maten satt vi länge och bara njöt av solen. Såå härligt med vår!

Dagens träningsbilder!








Vad har vi mer gjort? Jag och mitt minne.. Får se till att uppdatera oftare så jag minns vad vi sysslat med! ; ) Härliga långpromenader har det iaf blivit, och vi har spenderat mycket tid utomhus. Har börjat använda klickern mer, och jag märker redan skillnad på de dagliga promenaderna. Han känns mer alert på mig och bara väntar på att det ska hända nått kul hela tiden. Kanon!
Förutom promenaderna har det naturligtvis fikats en hel del.. Och bortskämde Dynamit har fått en egen plats vid bordet hos "mormor" och "morfar".. ; )

Och så lite fikabilder! (Med en otrooooligt schleeeten matte..)






Fortsättningsvis ska jag försöka sköta mig och uppdatera oftare, annars är det ju lika bra att jag lägger ner den här bloggen! En ny design skulle inte skada heller.. Hörs snart, hoppas jag, och ha det gott i vårvädret!

Naturligtvis strular det just nu så jag får inte in några bilder.. SUCK! Uppdateras med bilder efterhand..
Efter att ha krånglat tio gånger struntar jag i bildkommentarer, så får jag hoppas bilderna kommer upp iaf.. 
RSS 2.0